Mely vitaminok segíthetnek a férfiaknak a potencia fokozásában?

Bár rengeteg a vényköteles gyógyszer, melyek arra hivatottak, hogy segítsenek javítani a férfi erekciót, néhány kutatás azt sugallja, hogy bizonyos vitaminok és kiegészítők is segíthetnek, ezáltal enyhe vágyfokozó készítmén1369660883839yeknek mondhatjuk őket.

Mivel erekció a megnövekedett vér áramlását jelenti a péniszben, azok a vitaminok, melyek javítják a keringést segíthetnek. Ugyanez igaz azokra vitaminokra és étrend-kiegészítőkre, melyek segítenek az izmok relaxációjában, és az érfalak kitágulásában.


E-vitamin

Az E-vitamin már régóta összefüggésbe hozható a megnövekedett szexuális teljesítménnyel, részben azért, mert összefügg a nemi hormonok termelődésével, mint például a tesztoszteron. Továbbá az E-vitamin elengedhetetlen a jó keringéshez és izmok egészségéhez.


C-vitamin

Amellett, hogy erősíti az immunrendszert, a C-vitamin azért is fontos, hogy megőrizze az artériák egészségét (az amerikai C-vitamin Alapítvány szerint). Tanulmányok kimutatták, hogy a C-vitamin javítja az érrendszer működését, amely elengedhetetlen az egészséges erekcióhoz.


B-vitamin komplex

A B-vitaminokhoz számos egészségügyi előnyt kapcsolnak, és azt gondolják az állóképességgel és véráramlással összefüggésbe hozható B vitamin járul hozzá legnagyobb mértékben a jó erekcióhoz. A B1-vitamin (tiamin) felelős a megnövekedett energia szintért és a vérkeringésért, míg a B3-vitamin (niacin) részt vesz a nemi hormonok termelésének folyamatában valamint az egészséges vérkeringésben. A legfontosabb talán a B12-vitamin, melyet kapcsolatba hoznak az impotencia megelőzésében.

loading...

    Kérjük mondja el véleményét!

    Az email címet nem tesszük közzé!